Madona navukla kletvu Božju na Bugare

Tragedija na Ohridskom jezeru, u kojoj je poginulo 15 Bugara je božja kazna, smatra mitropolit plovdivski Nikolaj iz Bugarske pravoslavne crkve. On je na molebanu za nastradale u Plovdivu podsetio da je pozivao da se otkaže koncert pevačice Madone koji je održan 29. avgusta, na dan kada je bila odsečena glava Jovana Krstitelja, prenosi Makfaks.

Madona u akciji

Madona u akciji

Kad ovo kaže božji čovek na tako visokom položaju (tek koju stepenicu ispod boga) onda uopšte nemam sumnje u istinitost te tvrdnje. On je jedini imao hrabrosti da to javno kaže. Svi se boje da optuže Madonu jer je je ona veliko ime i donosi novac, a novac danas vlada. Istina je da je Madona proizvela mnoge nesreće i gde god ode kazna sledi ali mediji sve uspešno zataškavaju.

Primera radi, dva dana nakon koncerta Madone na Ušću, novosadsko naselje Šangaj ostalo je potpuno bez vode. Česme su samo odjednom presušile. Dobro, voda je posle došla ponovo ali mi smo se izvukli uz ovako malo upozorenje jer nismo dali Madoni da „svira“ na veliki crkveni praznik.

Oni ludi bugari dadoše joj da se kerebeči na dan kad je odsečena glava Jovanu Krstitelju. Ej, odsečena „čoveku“ glava a ona se tamo jogira po sceni i peva sve u šesnaest. Gde im je bila glava ne odsekli je dabogda.

Ovaj bugarski popa Nikolaj, čovek je na pravom mestu. Ima Nikolaj muda pa oplete i po Madoni, jebem ti. Nema kod njega pardona. Što i mi nemamo tako nekog testisaša a ne ove amatere ko što je Pahomije, što kupuju džipove i pravi dečije žuraje?

Doći će i kod nas  tako neki, daće Bog.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s